Tag

Portfolio TitanWebDesign

Krov-valjevo.rs

Krov-valjevo.rs Krov-Valjevo iz Valjeva je preduzeće za proizvodnju PVC i ALU energetski efikasne stolarije i pratećih elemenata vezanih za fasadu i unutrašnju stolariju u građevinarstvu.

Valjevskaposla.info

Valjevskaposla.info Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Portal je reklamno-informativnog karakter, zamišljen je da objedini ponudu grada u raznim oblastima. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija […]

Paviljon.rs

Paviljon.rs Tradicija i kultura na jednom mestu Restoran Paviljon – MARKOVA STOLICA

Autogroup.rs

Autogroup.rs Ako tražite jeftine, a kvalitetne auto delove za Vaš auto: kočnice, amortizeri, set kvačila, hladnjak, retrovizor ili neki drugi deo, sve to možete pronaći u našoj on-line prodavnici auto delova Valjevo. Kako bi ubrzali proces davanja ponude, obezbedili smo i pretragu po modelima automobila.

Divcibare.rs

Divcibare.rs Upoznajte prirodu Divčibara, uživajte u skijanju, prođite pešačkim stazama i bacite pogled sa prelepih vidikovaca ove prelepe planine. Prepustite se čarima planine i napunite se pozitivnom energijom.

Tov.rs

Tov.rs Filološko tumačenje nastanka imena Valjevo dovodi nas do starog slovenskog ličnog imena Valj, tako da je VALjEVO kao prisvojni pridev označavao vlasništvo feudalnog poseda. Ovu pretpostavku potvrđuje i priča po kojoj je Valj bio vlasnik drumske krčme oko koje se potom razvilo naselje, današnje Valjevo. Postoji i hipoteza po kojoj je reč Valjevo nastala […]

Valis.rs

Pogledajte na valis.rs Ustanova za fizičku kulturu „Valis“ – Valjevo, osnovana je 20. aprila 1990. godine, odlukom Skupštine opštine Valjevo.Osnovna delatnost ustanove je realizacija stručno-pedagoških programa, upravljanje, korišćenje i održavanje sportskih objekata i terena, učešće u akcijama i aktivnostima od posebnog društvenog interesa.  

Milicanozica.edu.rs

Milicanozica.edu.rs Osnovna delatnost Ustanove je delatnost predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Ustanova obavlja i delatnosti kojom se obezbeđuju ishrana, nega, preventivno-zdravstvena zaštita i socijalna zaštita dece predškolskog uzrasta, u skladu sa zakonom. Pored osnovne delatnosti, Ustanova obavlja i proširenu delatnost, na osnovu rešenja Ministarstva prosvete i nauke Republike Srbije.

Integrity-solutions.pro

http://www.integrity-solutions.pro Integrity Solutions vam pruža usluge aktivnog upravljanja rizikom za uspostavljanje efektivnog programa, koji će vam pomoći da produžite vek trajanja svoje imovine na pouzdan i bezbedan način. Takođe vam garantujemo da će vaša imovina raditi bezbedno i efikasno u svakom trenutku.